Väliaikaisesti suljettu

Kiviveistämö Ikuinen Kivi

hautakiven kunnostus, pesu, kultaus/maalaus ja suoristus.

Hautakiven kunnostus, pesu, kaiverrus ja suoristustyöt vahvalla ammattitaidolla. Töiden ohessa voi kiveen lisätä esimerkiksi pronssikoristeen. Hautakiveen liittyvät työt voi vähentää kuolinpesän omaisuuden arvosta. Hintaan vaikuttaa kiven koko, käytettävä materiaali sekä työn määrä. Liikumme päivittäin hautausmailla, palveluihimme kuuluu paikanpäällä tehtävä tarkka hinta-arvio useimilla hautausmailla, joka ei sido mihinkään. Hautatunnuksen/ hautakivien kordinaatit selvitämme tarvittaessa seurakunnalta.

"Vanhan hautakivemme tekstit saatiin taas näkyviin ja kivi siistiksi"
Klaus
Asiakas

Toiminta-alueemme hautausmaat:

 • Helsinki
 • Espoo
 • Vantaa
 • Porvoo
 • Lohja
 • Kirkkonummi
 • Tuusula
 • Kerava
 • Nurmijärvi
 • Järvenpää
 • Lähialueiden hautausmaat

Emme ota tällä hetkellä uusia kaiverrus- tai kunnostustöitä.

Suosittelemme Kiviveistämö Levander Oy:tä.

Hautakiven kunnostus, kultauksen uusiminen ja maalaus

Sammaloituneen hautakiven puhdistus. Kunnostamme huonosti näkyvät tekstit ja pesemme likaiset kivet. Kultauksissa käytämme aitoa 23k lehtikultaa sekä laadukkaita Suomen sääolosuhteita kestäviä maaleja. Puhdistusaineemme ovat vihreitä. Pesun jälkeen tulee hautakivi näyttämään kuin uudelta.

 
Hautakiven kunnostus.
Hautakiven kunnostus ja puhdistus.
Hautakiven kunnostus ja kultaus.

Tietoa kunnostuksesta

Hautakiven kunnostus suoritetaan yleensä noin 10-15 vuoden välein, eli puhdistetaan kunnolla ja tekstit maalataan tai kullataan uudelleen. Kiillotettua pintaa on helppo puhdistaa myös itse kesäisin, mikäli lika ei ole pinttynyt kiinni. Hautakiven likaantumiseen vaikuttaa paljon läheiset puut, sekä muu kasvusto. Hautakiven kunnostus hintaan vaikuttaa kiven koko, kaiverrusten väri eli kulta vai maalaus, sekä nimikaiverrusten määrä ja mahdollisten koristeiden kunnostus.

Pyydä maksuton hinta-arvio, käymme tekemässä arvioinnin paikanpäällä tai pyydämme kuvaa mikäli teiltä tälläinen löytyy. Yksityiskohtaisia tietoja kuten koko yms. ei tarvitse meiltä tarjousta pyytäessä tietää. Työllämme on kolmen vuoden takuu, sekä tyytyväisyystakuu.

Kunnostuksen yhteydessä voi vaihtaa esimerkiksi kaiverrusten väriä, jos näkyvyys on kivilaadussa huono. Makaaviin kiviin emme suosittele kultaa. Suuremmat hautakivet kunnostamme hautausmaalla paikanpäällä.

Hautakiven kaiverrus

Teemme hautakivi kaiverrukset tuotantotiloissamme Helsingissä, suuremmat vaikeasti liikuteltavat hautakivet kaiverramme paikanpäällä hautausmaalla. Kaiverruksen yhteydessä kannattaa huonokuntoinen hautakivi kunnostaa. Meillä on valmiudet vaativiinkin kivien poistoihin arkkuhautauksen yhteydessä. Hautakiven kaiverrus on yleisin tapa lisätä nimi hautakiveen.

Hautakiven kaiverrus hinta

Hautakiven kaiverrus hinta: peruskokoisen kiven (50x50x15cm – 70x70x15cm) kaiverrushinta on 350-450.-, sisältäen rahdit sekä uuden nimitiedon maalauksen/kultauksen.

Hautakiven oikaisu ja suoristus.

Hautakiven suoristus ja oikaisu

Kallistunut hautakivi on vaaraksi hautausmaalla liikkuville ja kivi voi rikkoutua kaatuessaan. Hautakiven suoristukset ja oikaisut 2v takuulla. Poistamme myös kivet arkkuhautauksen tieltä.

Ajan myötä hautakivet kallistuvat, puskat ja kukat  edesauttavat myös tässä. Mikäli kivi on seurakunnan asentamalla pohjapalkilla, eli kivessä ei ole omaa pohjakiveä on oikaisu seurakunnan vastuulla.

Meiltä onnistuvat kaiken kokoiset kivet, myös vanhemmat suuret reunakivihaudat.

 

Hautakiven uudelleen hionta

Hautakiven uudelleen hionta.
Hautakivityöt 1

Jos jo olemassa oleva hautakivi on täynnä tai halutaan muuttaa kiven etupinnan ulkonäköä, voi kiven pinnan hioa puhtaaksi ja kaivertaa uudelleen. Hionnalla voidaan tekstit asetella uudelleen, näin saadaan tilaa tarvittaessa lisänimille. Hautakivi tulee näyttämään tämän jälkeen kuin uudelta, suosittu tapa uuden kiven sijaan.  

 

Jälleenmyymämme laadukkaat pronssikoristeet löydät täältä:

Copyright @ Ikuinen kivi 2020