Talvitauolla

Muistolaatta hautakiveen

Laadukkaat hautakiviin suunnitellut pronssiset muistolaatat, sekä koristeet kiviveistämöltä. Asenna itse tai tilaa meiltä kiinnityspalveluna pk-seudulle. Postitus koko suomeen.

Muistolaatan asennus hautakiveen

Toimitamme laattoja koko Suomeen. Useiden muistolaattojen asennus itse on mahdollista, sääolosuhteita kestävän kaksipuolisenteippimme ansiosta.   

Laatat on myös mahdollista kiinnittää poraamalla kiveen, tämä on kestävin vaihtoehto. Laattojen takana on aina kierteet, joihin saa asennettua tapit. Nämä toimitetaan laatan mukana. Laatat myös lemmikeille, pyydä lisätietoa!

Muistolaatta hinnasto.
Muistolaatan asennus hautakiveen.

Asennuspalvelu ammattilaisilta

Asennamme laatat sekä koristeet pääkaupunkiseudulla. Asennuksemme tapahtuu aina poraamalla tapit kiveen. Tämän voit valita lisäpalveluna ostaessa tuotetta.

Hautakiven muistolaatta hinta ja toimitusaika

Laattamme sekä koristeet ovat hautakiviin suunniteltuja tuotteita. Valetut pronssituotteet ovat eniten käytettyjä hautakivissä parhaan kestävyyden, sekä upean ulkonäkönsä takia. Joillakin tuotteillamme on jopa 20 vuoden takuu. 

Laatat sekä muut koristeet tehdään mittatilaustyönä, toimitusaika on noin 2-3vk. Mikäli hautakivessä on jo laatta, lähetä meille kuva laatasta mittoineen, saamme luultavasti samanlaisen lisälaatan.

Muistolaatan hinnan näet asennettuna, sekä postitettuna. Ota yhteyttä tuotteista.

Muistolaatta verkkokauppa 1

Emme ota tällä hetkellä uusia tilauksia vastaan.

Muistolaatat löydät: Kivilevander.fi

Muistolaatta verkkokauppa 2

Saatavilla olevat muistolaattojen fontit.

Ilmainen toimitus, useimmat tuotteet suoraan postilaatikkoon.

Kaiverretut muistolaatat

(Soveltuu kaksipuolisellateipillä asennukseen)

Pronssikäärölaatat

Kääron malliset pronssilaatat ovat suosituimpia lattojamme. 

Valetut Kohokaiverruslaatat

Valetut muistolaatat ovat todella kestäviä. Laatat saatavilla tummalla pohjalla, joka on lähes musta, sekä ilman kehystä.

Pronssiset muistokirjat

Muistokirja asennetaan kiven päälle viistosti, mukana toimitettavalla jalustalla (suosituin tapa). Voidaan asentaa myös kiven etupintaan. Ilman perhoskoristetta mahdollisuus myös kaivertaa toiselle sivulle, myöhemminkin lisäkaiverruksena.

Pronssi ja Graniitti

Pronssi on hautakivissä käytetyin koristeiden ja laattojen materiaali, tuotteemme ovat markkinoiden kestävimpiä Suomen sääolosuhteissa. Hautakiviin suunnitellut tuotteet kestävät aikaa ja sopivat hautauskulttuuriin.

Muistolaatat asennetaan hautakiveen joko poraamalla ja liimaamalla, asennusteipillä tai pelkästään liimaamalla. Asennusteippi soveltuu tasaiseen pintaan, tämän asennustavan valitessasi toimitamme teipin laatan mukana puhdistusaineen kanssa. Poraus on varmin ja kestävin tapa asentaa laatta ja soveltuu kaikille pinnoille. Luonnonkiveen voi laatan liimata. Pronssikirjojen mukana toimitetaan jalusta, jolla kirja saadaan asennettua kiven päälle viistosti haluttuun kohtaan, mahdollisuus myös asentaa kiven etupintaan. Kirjoihin voidaan kaivertaa molemmille sivuille myös jälkeenpäin, mikäli kirjaan ei valita perhoskoristetta.

Meiltä myös laatat lemmikeille!

Muistolaattojen tilaus netistä

Vielä emme ole saaneet avattua verkkokauppaa, joten ota tuotteista yhteyttä, neuvomme samalla mielellämme lisää. 

Tilauksen jälkeen saatte laskun sähköpostiin, jonka maksamisen jälkeen tuote lähetetään. Lasku voidaan liittää myös kuolinpesän kustannuksiin. Toimitusaika mittatilaustuotteissa noin 2-3vk.

Kauttamme saatavat pronssikoristeet hautakiveen löydät täältä:

Ikuinen Kivi

Palveleva kiviveistämö vuosien ammattitaidolla. Ota meihin yhteyttä hautakiviin liittyvissä asioissa, neuvomme mielellämme. Vahva hautausmaiden tuntemus on etumme.

Haluamme tehdä kauniin muistomerkin, sekä kivityön hankkimisesta mahdollisimman helppoa. Yrittäjävetoinen yrityksemme pyrkii asiakasläheiseen ja henkilökohtaiseen palveluun.

Liikumme päivittäin hautausmailla ja palveluihimme kuuluu haudalla tehtävä tarkka hinta-arvio useimilla hautausmailla.

Autamme ja neuvomme mielellämme muistomerkin hankkimiseen liittyvissä asioissa.

Teemme lisänimikaiverrukset, lisänimilaattojen ja pronssikoristeiden kiinnitykset, puhdistukset, kultaukset, maalaukset, oikaisut sekä kivien poistot ja takaisin asennukset arkkuhautauksen yhteydessä.

Copyright @ Ikuinen kivi 2022